duminică, 1 martie 2009

You are not your grande latte

Vorbeam azi cu un tip.Era varza de indragostit si fusese parasit.Sau tocmai pentru ca fusese parasit era varza de indragostit.Inca oscilez, desi inclin spre a doua...

Incerca sa ma convinga de "valoarea" celei care i-a inchis usa in nas.Imi prezenta faptul ca tipa era full-option: ce carti citea, ce muzica asculta, ce meseriasa era in pat...m-am intrebat de ce incerca sa obiectiveze chestiile astea.Nu mi-a luat prea mult pana sa imi dau seama ca ceea ce facea era sa-si cuantifice propriul indice de popularitate.Ea era o suma a tuturor randurilor citite, a colturilor de lume atinse,a oamenilor trecuti prin cearsafurile ei,a IQului si a inteligentei sale afective.Intre el si ea fusese odata pus "=", ea era minunata, ergo, el era la fel de minunat.Si acum ea e mult prea mirobolanta pentru el.De unde si virtuala dezamagire,care, analizand asa din Hubble, nu se manifesta ca atare,ci e mai degraba o reactie puerila, o forma de egoism nativ: "Nu mi se mai da?Eu vreau sa mi se dea.Pentru ca merit". Tipa,cand a iesit pe usa,si-a luat mai mult decat cartile si filmele la subrat: a carat puncte bune de la sectiunea respect de sine.

Stau si ma intreb: de ce sa vezi in 'al de langa tine un grafic al propriului statut social?Iti tine de cald noaptea gandu' ca aia/ala care (daca) te strange in brate are unghiile facute, un portofel cat Biblia sau porn star oral skills?

Don't answer that.

Am stat si m-am gandit ce caut.Daca mai caut.Si i-am aplicat indicatoru meu.Concluzii?

Pai...odata,imi aduc aminte ca eram atat de prinsa in gandurile mele ca am mancat strudel cu stafide.Mi-a luat un sfert de strudel, branza aia gretoasa si vreo 4 stafide pana sa-mi dau seama ca ceea ce ingurgitam nu erau mere.

Si atunci am stiut:

Atractia e direct proportionala cu capacitatea celuilalt de a face sa dispara pana si mobila din propria-ti camera  odata cu realitatea ta de cacat si invers proportionala cu numarul de beri baute impreuna.

The secret to life itself.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ladies and gentlemen: daca cineva era sa-l descopere, atunci acel CINEVA este EA! The secret to life itself.