duminică, 10 mai 2009

Reggaeton sau cum sa te freci

Din descendenta muzicilor de tip rafaga,mariposa,munequita in combinatie cu un maidan maxican, s-a presarat ceva boricua( de Puerto Rico, obvio!) daca v-a placut cubatonu' sau cu chifla, si s-a nascut acest copil din flori al muzicii de discoteca sud-americana.

Multi il numesc vulgar, degradant,kama sutra pe manele.Si da, presupune un dans murdar. 

Dar eu tin sa raman la punctul meu de vedere : n-ai cum sa intelegi ca sa iti poti da cu parerea din moment ce nu dispui de un minim de cunostinte de limbaj suburban de favela. De unde l-ai prins, de la sclava izaura sau din calatorii la locu' faptei, nu e treaba mea.

Intotdeauna m-a incitat argou' sud-american; poate pentru ca e plastic dar necrutator. Poate ca e sangele care colcaie in ei sau modul in care fetele isi folosesc ce-au ele mai bun si mai copt. Limba  aia ascutita,that is.Imi place ca sunt furiosi si nu vor sa fie luati cu usurelu.

Si nu, nu cred ca realitatea aia de mahala de chirpici e atat de departe de noi.Cred ca in aroganta noastra de continentali batrani ne vrem superiori.Si atunci gasim pretexte sa ne supra-apreciem ca natie, in conditiile in care mai bine de 3/4 din populatia Romaniei  l-ar vota maine pe Guta Presedinte.

Vulgar?Poate.

Eu as zice mai bine brut, animalic, sexual , primitiv , necenzurat, corp la corp, transpiratie, hormoni, pradatorul si prada, supunere si dominare.

Tot cacatu ala bun.

And let's not forget: it will definetly improve your sex life. Money back guaranteed.

Si acu o portie de Argentina (* e a doua echipa...ecuador si romania sunt o mizerie purulenta-ala da reggaeton sa-ti bagi copiii in facultate) , ca sa nu fi fost in zadar gargara asta la ceas tarziu. 

5 comentarii:

Fille en Aiguilles spunea...

omfg cum danseaza aia. foarte... frust, asa. i love it. pe vremuri imi placea foarte mult melodia asta - am cautat versurile ca sa pot pricepe ce e, de fapt, gasolina :p. daca-ti plac din astea sa cauti don omar - 'dale don dale' si mai ales mala rodriguez sau la mala - 'toca toca', de fapt, tot albumul malamarismo e fain - chiar daca nu-i reggaeton. daca nu gasesti lemme know si-ti dau eu.

rogue spunea...

nu pot sa cred ca am gasit pe cineva in asentimentu' meu.
l-am descoperit pe don omar,dar o sa explorez si celelalte titluri sus-amintite. mersi fain si viva el reggaeton

Fille en Aiguilles spunea...

a, pai is o gramada de oameni in asentimentul nostru, nu-i bai, singura problema e ca, din pacate, cei care apreciaza dansurile sau muzicile astea, cat de cat, sunt oameni de o cu totul alta factura. adica, daca e sa arunci un ochi in last.fm-ul meu, ai zice ceva gen 'hmm, she didn't seem like that kind'. but i'm not any kind, really, cel putin in materie de muzica nu exista 'gen preferat'. ca nu prea are cum:) muzica e above categorisirea pe genuri, dupa mintea mea.

Shirina spunea...

estoy embarasada con tu ijo!!!!

Porculescu Şunculeţ spunea...

aserehe to all you regheton fans out there! tengo una servesa! cucia la paia!