luni, 5 ianuarie 2009

Fotografie judiciara


AB e baiatul din blocul de alaturi.Ala pe care il chemi sa iti repare calculatoru cand esti sigura ca l-a luat dracu definitiv.De fapt,doar un baiat bun pervertit de cultura pop.Spune bancuri proaste,nu stie cand sa se opreasca si mai presus de toate,e blond.Sta in camin.Fumeaza cam mult.Se uita pe Discovery.Pana acu socotelile i-au mers:facultate de prestigiu, un job prins din poinier, aceeasi prietena din liceu.
Imparte cu ea totul:nopti la ea,nopti la el, scoici,saluri si creme exfoliante.Bai in mare si conversatii despre care il iubeste mai mult pe care.Alinturi perfide inchizand pana la urma toata frustrarea,disperarea si neputinta de a mai fi vreodata indragostiti unul de celalalt.
Fericiti in plasa pe care ea a tesut-o si in care el s-a asezat confortabil.Cautarea a luat sfarsit.

Dar asta a fost ieri.

Azi AB i-a spus ca va fi tata.
S-a intamplat la o paranghelie.La care s-a dus,evident,cat ea a fost plecata la ai ei.Se plictisea si voia sa bea o bere cu mine.A fost practic tarat importiva vointei lui.Singura,pe canapea cu ochii tinta in fundul unei cani de must era M.Nici nu i-a ridicat cand s-a asezat langa ea.I-a cerut un foc.
Pentru prima data cineva il provoca,pentru prima data cineva avea curajul sa-i spuna "Esti plin de rahat" si sa il priveasca in ochi.Cand i-a dat parul dupa ureche si vorbele i s-au poticnit in jugulara ei  a stiut ca era inevitabil.Inevitabil ca Cernobilul,Razboiul Rece,incalzirea globala si Fiscul.Inevitabil ca moartea.
A doua zi AB s-a trezit in mirosul greu de must si fluide corporale,celule epiteliale si foliculi.Isi amintea exact fiecare pas,atingere,sarut si geamat.Nu avea niciun regret, dar in acelasi timp nu voia sa o reintalneasca.Sa o revada ar fi fost ca si cand ar fi vazut  ultimul concert Pink Floyd si apoi si-ar fi luat bilet la David Gilmour.I mean,it's still good, but Floyd's great.
Peste 2 luni a dat de Gilmour,fara sa vrea.A uitat sa-si ia pilula,n-a avut bani de ailalta pentru ca avea nevoie de tigari,paine,hartie igienica si abonament pe RATB.Acum isi mai dorea ca macar sa aiba ochii lui.

Ea nu a plans.I-a spus cat de mult a ranit-o apoi l-a luat in brate si l-a rugat sa aiba grija de M. si de copil.Nu si-a putut lua la revedere.


E nevoie de nopti de foame si de frig, de spart caramizi cu capul gol si de crezut ca sobolanii sunt reincarnari ale stramosilor ca sa ajungi la reactia asta.

Maybe it's just me...


Avertisment:orice asemanare cu situatii reale este intentionata.

8 comentarii:

Anonim spunea...

pot sa-i trag eu un sut intre nuci in locul ei? mereu mi-am dorit asta si nu mi-a dat nimeni ocazia...

Andreiutz spunea...

Mm
Ce e pe 19 aprilie?

Si de ce nu a facut avort?

rogue spunea...

@buciuman -this is gonna sound really stupid:case of mistaken identity.

whoopsy.

whatever.You still look like shitloads of fun

Andreiutz spunea...

Meah, esti fata si te indragostisei de mine!

Si mai interesant, esti baiat si te indragostisei de mine.

rogue spunea...

not even close.
not even a little bit.
not even at all.

Andreiutz spunea...

The lady (gentelman) doth protest too much, methinks.

rogue spunea...

cum asa domne?

ma rog...se pare ca suntem colegi,asta stiam si despre celalalt mihai,asa ca pan la urma nu am gresit decat pe jumate
so... just like britney,the philosopher said :"you want a piece of me (punk)"?

Andreiutz spunea...

M-am prins ca suntem colegi de cand ai trantit celulele epiteliale