joi, 4 iunie 2009

Y tu esposa tambien

A., tovarashu'meu de biblioteca si nu numai a gasit dragostea.Face sex cu ochii inchisi si se pregateste de la toamna sa plateasca impozite.E om mare si de-acu nu mai merge sa o arda pe 3 fronturi concomitent.
Probabil ca cineva se intreaba ce problema as avea eu cu asta...niciuna,da ea tine sa se ridice ca ceata pe Dunare la 6 dimineata.
Personal nu am nimic cu tipa...imi produce acelasi sentiment cu any random Coldplay song...nothing in particular.
Dar, de dragul lui, ma-ntreb...o fi cazu sa ma cenzurez, sa ma comport civilizat si sa nu fiu aceasta chupafufa mondiala?Pentru ca,in definitiv,pana acum am avut parte de un mix bun cu acest baiat.
Ce vreau eu sa spun...e ok daca nu imi vine sa cant cumbaya spontan de cate ori ii vad impreuna sau ar trebui sa incerc sa mimez orgasmu' de cate ori am ocazia ca sa-i dau semn ca sunt chill si ca au binecuvantarea indiferentei mele?

17 comentarii:

Anonim spunea...

FataCuNumeDeStrada, te invit sa iei pula! Eu cred ca furi curent maxim si-ti pare rau ca baiatul nostru a crescut. Si nu doar in bashinile din capul ala al lui blond, lunguietz si indragostit. Poate ca vrea sa-si institutionalizeze viata, poate ca s-a saturat s-o arda ad-hoc. Si ce daca fata a dat cu mucii pe Stalpu' la Dreptate si s-a luat de un adevarat Monument? Cine a spus ca fericirea nu poate veni de la Bacau? Cine stie? Poate ca vine odata cu Distractia Reala... Poate ca... pula mea! Intelegi ce vreau sa... zic!!
Deci hai sa ne luam de mana, sa ne tragem de tzatze si de oo in continuare, pentru caci Niculaiesh pare sa fie fericit, iar pe noi nu ne fute grija care-i cauza. Important este ca e fericit!
Ii uram pe aceasta cale ,,Casa de piatra", nunta cu invitatii albe cu scris auriu, SaSaSalam pe turbo$$istem in continuare, alaturi de noi, daca ii face placere si... sa se futa cu o singura fata pana la sfarsitul vietii lui!

StiuCuvinte spunea...

cumva rezonez... dap. rezonez... clar! e de-a dreptul inexplicabil, dar, clar rezonez cu tine... lanayba...

rogue spunea...

pentru ca esti un N A C I U: dragul meu, nu am zis ca nu sunt fericita pentru el,nush cat sunt de fericita pentru mine.
numele meu nu e de strada,e de palat,ba!
fericirea in mod cert vine de la Bacau, adica..uita-te si tu la baiatu cu patru portii de peshte...

@visha - been there done that?

StiuCuvinte spunea...

Rogue: Oh yeah! Constantly....

Nymphesia spunea...

Ohhh, get over it, sister!!!! Relationships do change. Am invatat asta de cand vecinul meu de palier de cand aveam 5 ani a inceput sa imparta masinutele cu vecinii de la scara de langa. Cate lacrimi, GEO!!!!!

rogue spunea...

=)) shiri,baby...cum imi gasesti tu alinare

Anonim spunea...

Recunosc ca nu ma pot abtine sa nu asociez cele scrise de tine cu imaginea personajelor la care faci aluzie. El este intradevar o voce, un original. Si cum originalitatea asta este si ea o sursa epuizabila, baiatul s-a gandit ca ar fi de bun augur sa se cuminteasca. Si de ce nu ar face-o pana la urma? Fata e plina de calitati, si ce e mai important e susceptibila de-a-i pune capac. Pana una alta, sper si eu, ca tavorasul tau de biblioteca sa revina la pozitia initiala, nu de alta dar asta il prinde cel mai bine:D

rogue spunea...

indeed...dar,te rugam,anonim/a...daca poti sa detaliezi...cum o vezi tu pe fata asta punandu-i capac?eu personal nu o cunosc,dar nu imi trezeste niciun fior.

Anonim spunea...

Anonim 2 simt ca e chiar amicul A. Il simt.
Mexicanul

rogue spunea...

mexico,guadalupe...io nu cred.desi dupa tonu spasit de yeah-he's-done shit-but-maybe-he-just-got-sick-of-it...hmmm....tough call,but still...don't think so

Anonim spunea...

Sa revin cu un comentariu mai detaliat. Originalul cu pricina se vrea preocupat de propasirea lui spirituala, si cum se poate sa dai satisfactie unui astfel de cliseu obosit (specific dealtfel finalului de facultate) decat supanandu-te la caznele cele mai grele? fata e mult prea de treaba cat sa faca un compromis cu ea insasi si sa isi schimbe preferintele pentru acest gen de baiat, el vrea sa compenseze toate lipsurile astea cu credinta sincera ca de data asta va fi altfel:D.
Cat despre fior, el nu lipseste, doar ca ne-am intoxicat noi cu tot felul de texte si nu mai suntem in stare sa il recunoastem. Necredincioaso!

rogue spunea...

aha..sfinte cacat coaie mari de foc...fata nu poa sa fie ca nu o vorbea pe ea de bine, Niculaiesh nu poa sa fie ca este un domn.
in momentu asta banii mei sunt pe o fata de la seria 1.
si totusi...

Shirina spunea...

Ce dragut, aici e serata anului IV!!!!

Anonim spunea...

Nu stiu cum se face, dar adevarul e ca nu ma asteptam ca sfarsitul asta de facultate sa fie atat de tumultos. Se leaga si se dezleaga prietenii neobisnuite, si asta intr-o perioada scurta de timp. Povesti marunte, ambitii prostesti, barfe delicioase. Adevarul e ca ma simt cat se poate de multumit(a) de perioada asta!

zamolxis spunea...

ceva imi spune ca nu esti matale pe atat de indiferenta pe cat zic. de fapt, daca citesc mai cu atentie si printre randuri, nici macar nu zici asta, ci opusul.

e bine? it depends what "bine" is.. :D

rogue spunea...

nu,normal ca nu-s indiferenta,altfel nu mi-as mai fi obosit manushitzele de la mamica si taticu pe tastatura.
sunt indiferenta doar la persoana ei,in sensu ca fata este,cu tot respectu pe care pana la urma il datorez aprioric unui necunoscut,fada.putea fi oricine in locu ei.de ce ea si nu oricine altcineva?
intrebarea care se punea era: act all happy and shit for my friend's sake or just show that I don't buy that "I found my soulmate" crap.
e golan,e bagabont,da n-ai ce-i face...e pretenu meu.sorth of

StiuCuvinte spunea...

ma scuzati... ma gasesti aici: http://lanayba.blogspot.com/