vineri, 26 martie 2010

Overrated (vedete bashite)
COLLIN FARELL
De ce este vedeta:
  • e irlandez,ceea ce va doresc si dumneavoastra
  • ii plac femeile si femeile il plac pe el
  • i-a dat papucii lui Britney

Ce nu ne place la el:
  • l-a vazut cineva in vreun film ok?
  • cine a putut sa urmareasca Alexander fara sa se intrebe cum dreacu s-au gandit sa-l faca sa arate ca o papusha de paie?de fapt, cine a putut sa urmareasca Alexander?!?!?!
  • Russel Crowe ratat
Megan Fox:
Singurul debate in jurul acestei femei este daca este sau nu urmatoarea Angelina.In esenta, exista doar ca sa o faca pe ultima amintita sa se simta batrana.
George Clooney.
Idolul femeilor trecute de 30 de ani fara perspective de măritiș dar si al celor măritate si dezamagite.E cunoscut pentru tinuta lui si parul grizonat.Dar cam atat.
SARAH JESSICA PARKER
De parca un nas carn asortat cu o privire usor sasie nu era de ajuns la Hollywood( prior tempore potior jure:Barbara Streisand ).Ea este pre-hipstarita esentiala.Ea a invatat milioane de femei ca Cosmo nu este doar o revista pe care sa o citesti pe buda, ci reprezinta o singura credinta: aceea ca indiferent cat de urata esti daca pui pe tine haine cu etichete de designer/jimi chushi si genti fendi o sa fii considerata o FASHIONISTA, o STILATA si o CULTA-n cap.N-am vazut serial mai SF decat Sex and the City....toti barbatii aia aliniati dupa o singura p.., femeie urata al carei singur merit e ca poarta haine dubioase si isi pune intrebari.


Robbert Pattison

El este, unicul, singurul idol al fetelor pre-pubescente, sau al baietilor la fel de pre-pubescenti, cel care a ingenuncheat placa de par si fixativul:
VAMPIRUL VEGETARIAN.Baiatul asta e cunoscut pentru un rol de cacat in care, basically, nu trebuie decat sa faca pe mortul si sa para ingandurat intre timp.

VA URMA (ca acu mi-e somn)

3 comentarii:

Scârbosu' spunea...

Radcliffe , Adela Popescu , Nicolae Cuşcă . Cu aştia ?

zamo.ca spunea...

cred ca tipu' ala, ultimu', e cunoscut si pentru pantofii ascutiti.

Gia spunea...

"vampirul vegetarian" :))

am ras doua minute la faza asta.