luni, 2 februarie 2009

Ghilgamesh Complex


Daca ieri m-am incumetat sa vorbesc despre infidelitate,azi nu am cum sa nu ma ocup de corelativa subinteleasa.

Situatie premisa: multi nu recunosc,dar sunt abordabila.Poti sa mergi la film cu mine si nu o sa iti mai trebuiasca.Poti sa ma iei la munte si o sa iti cant  "Du-ma Doamne,stinge-mi neamu...".Daca insisti,vin cu tine la cumparaturi.Nu o sa imi faca prea mare placere,dar o sa iti aduc blugii-aia-un numar-mai-mare pana la cabina.O sa te tin de mana si o sa ma sprijin de tine.O sa zambesc la glumele tale de cacat.Nu o sa iti cer niciodata sa ma duci acasa. De Sarbatori o sa fac ceva dragut pentru tine.O sa mergem pe stadion si o sa mancam seminte pana pleaca toata peluza I, si apoi o sa ne sarutam,cu buzele cat Elena Basescu ,asteptand la coada de la buda ecologica.O sa iesim cu prietenii tai,pentru ca pe ai mei deja ii cunosc.O sa platim jumi-juma, ca doar nu te-am castigat la belciuge.

Ma uit la tine si-ti vad negativul in privirea usor jenata.Stii si tu ca nu ai unde sa te ascunzi.

Pe romaneste sunt prietena ta cea mai buna.Cu putin efort,as putea deveni sora ta geamana, dar cred ca totusi te prefer deasupra mea.On the rocks,please.

Te las in pace cand ai treaba sau cand te duci la curve.Nu te intreb de unde vii sau cat ai stat.Iti fac o cafea si iti intind pachetul meu de tigari.

Sunt ultima pe care o chemi la petrecere si prima de care te agati la o inmormantare.

Nu-ti dai seama,dar de mult am intrat subcutanat in fiinta ta viciata.Nu te-ai gandit nicicand ca maine nu o sa ma gasesti cu capul pe aceeasi perna, si acum ca am lasat sifonierul gol si patul nefacut, nu stii daca ar trebui sa incerci sa ma cauti.

N-ai fost niciodata gelos.Incredere de om prost, incredere de catar orb...

Rectific...O singura data mi-ai spus ca nu te intereseaza in bratele cui ma infasor,atata timp cat ma intorc la tine si avem conversatiile de rutina.Dar asta nu prea se pune,nu?

Si acum imi spui, ca in epopeile antice, ca esti gelos pentru ca nu mai are cine sa-ti augmenteze simtul de sine?Nu pentru ca lipsesc, nu pentru ca acum capacul toaletei e permanent ridicat sau pentru ca adormi singur dupa o laba trista, dar pentru ca nu mai are cine sa-ti alimenteze distorsia?

E una din marile tragedii ale vietii sa-ti dai seama ca singurul care conteaza esti tu.

"A murit Enkidu, prietenul meu care vanase cu mine lei..."

Self-righteous son of a bitch.

10 comentarii:

Indelible Bonobo spunea...

s-ar zice c-ai turnat sare pe rana cu-atata patos, ca pana si blogger se resimte. zice el, in footer: A apărut o eroare în acest obiect gadget.

Sa fie asta traducerea de la there's been a failure on the internets?

rogue spunea...

Acid,nu asa...
Dar asta e specific,pubertatii,este?

Anonim spunea...

Nu ma cunosti. Nu e vorba ca e bacul o mizerie, e vorba despre mine aici.
Vezi tu, sunt sigur ca in mai putin de o luna pot sa invat de 10 la BAC, insa daca nu ma apuc cat mai devreme, nu o sa implinesc luna aia pana in iunie sau iulie, cand e bacul.Drept dovada, uite ca trecut o luna de cand am scris postul ala si eu nici macar cartile nu mi le-am luat. In trecut, m-am bazat pe faptul ca "eu nu sunt ca ceilalti" si intr-adevar, de cele mai multe ori a fost alegerea buna. Tare mi-e frica ca de data asta sa nu fie altfel. Si chiar daca nu pare, acum chiar conteaza.
Anyway, do I know you by any chance?

rogue spunea...

Oh da.I can relate to that.Eu am licenta anu asta.Si la fel ca si tine,zic ca o dau gata intr-o luna(cu conditia sa ma apuc dracu de invatat odata).Cuz I'm so fuckin special...
Anyway,probabil ca nu ma cunosti.
Dar asta se poate remedia,nu?

Anonim spunea...

imi place ca se observa mai in toate posturile amprenta pe care si-o lasa 4 ani de educatie juridica :P

kid

rogue spunea...

Deformare profesionala.

Anonim spunea...

In loc sa te vaicaresti ca tuta, mai bine ti-ai luat vibrator.

rogue spunea...

daca imi luam un vibrator,acum acest blog nu exista din principiu.

Indelible Bonobo spunea...

Spre deosebire de jurnalele parintilor nostri, blogul nu tradeaza tremuratul mainii. Pe de alta parte, ai fi devenit less confrontational, ceea ce ar fi luat din sarmul blogului :D

rogue spunea...

sarmul blogului?blogu meu are "sarm"?:))
Cre ca e singura data cand o sa aud chestia asta.
Mersi,m-ai uns la corason,esti misto.
Si ai prins tu ce am vrut sa spun din prima.