sâmbătă, 4 aprilie 2009

Girls just wanna have fun

Ma uitam in catalogu' de culori al alora de la Garnier in speranta ca o sa gasesc si eu o nuanta pentru pleata mea.

Astia au 3 neamuri de vopsea: nutrisse, 100% color si color naturals.

Nu stiu daca e vorba de o strategie de marketing, segmentare a pietei sau sabotaj, dar tipele din reclamele de la color naturals sunt infinit mai nasoale decat colegele de la 100% color.

Eu ce ar trebui sa inteleg?ca....Color Naturals e numai pentru ofilite? Sau ca e numai pentru nasoale?

Garnier Color Naturals...exclusiv pentru triste.Pentru ca merita.

Fata asta pare sa aiba o privire patrunzatoare,oh well...cel putin pentru o cariera de succes la cantina facultatii. Gelu din par ocazional se da pe fatza la ea.

Cucoana, vreau sa ma vopsesc nu sa se sperie oamenii care intra la mine in baie.

   Fetele astea nu numa ca ne arata toti dintii, da cand te uiti ce-i de ele, ai impresia ca dupa ce iti torni maglavaisu ala in cap o sa te distrezi maxim. Ca-n tagada.Sau ca la Bacau.

4 comentarii:

Fille en Aiguilles spunea...

:))nu te vopsi singura acasa, n-o sa-ti iasa niciodata ca la salon. astea ar fi the best choices: http://www.wella.com/products/products_h/color_h/color_touch.jsp sau koleston perfect

rogue spunea...

mersi fain.
da mi-e cam tarsha sa ma duc la tutele astea de la mine din cartier.
cat despre wella...nu era o optiune pana sa o aduci tu in vorba.

Fille en Aiguilles spunea...

vorbesc de produsele wella care se gasesc in saloane, nu alea din comert [vezi link]. tipul la care ma vopsesc/tund eu de vreo 2 ani si ceva are in salon wella, l'oreal si joico si intotdeauna a mers pe wella pt ca sustine ca dureaza cel mai mult [http://beautycenter.ro/companie/1153/cristina-trohani-hair-studio]. it worked for me. ma vopsesc cam o data la 3 luni, desi ar trebui mai des, dar nu vreau sa-l fac praf, totusi.

Indelible Bonobo spunea...

eu zic ca arata dintii din pricina urletelor de durere. uita-te pe eticheta daca nu contine HCl si eventual testeaza cu hartie turnesol.