joi, 18 martie 2010

M-a luat CVRENTVL

Pe acest blog se obisuia a se fura curent.Si nu orice fel de curent, curent de calitate, curent demn de a ma propulsa fara sa mai trebuiasca sa merg la baraj, direct in IMPERIVL FVRTVLVI DE CVRENT. Desi exista vociferari din aceasta directie care spun ca inca nu fur suficient curent.

Bai, desi ati vrea sa ma contraziceti, sustin in continuare ca nu conteaza cantitatea, ci mai degraba calitatea.Desi nici la capitolul cantitate nu stau rau deloc, Nachos poate sa confirme!!!
Curentul nu se fura oricum, este un proces de mare finete.Nu este o exploatare miniera .Este un fenomen natural care necesita timp si conditii prielnice...ceva ca formarea zacamintelor de turba.Trebuia sa se sedimenteze multe cacaturi, dar nu prea multe.Atmosfera trebuie sa fie suficient de incarcata si de umeda.Axa Pamantului inclinata si nu prea.

Curentul salasluieste in fiecare din noi.Dar numai unora ne este dat, la momentul oportun, sa il eliberam. A fura curent este un proces de meditatie, sugestie si autoironie.O rugaciune budhista in care renuntarea de sine este esentiala.

Ce vreau eu sa spun e ca burta mea e suficient de budhista, dar spiritul meu e prea preocupat de o carca de cacaturi care sufoca impamantarea.Pana nu se gaseste o cazma prin preajma sa destupe aceste canale, nu ma combin la asemenea misiune.Decat mult si fara rost mai bine...deloc.

Credeti, fiti fideli si veti fi izbaviti: I'll be back just like a Batman sequel!




Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

4 comentarii:

You'll never walk alone.... spunea...

bine spus...numai ca pentru seful la curent, un impatimit ascultator de mozart si bach, nu are relevanta cea mai buna, ci a mai noua, recenta si refreshuita...daca esti pe aceeasi lungime de unda cu circumstantierea mea;)...d-aia e greu sa ai acces in imperiu:))
HAI LIVERPOOL!

Singur Eu spunea...

Iulică, s-ar putea să te înşeli!

Pinky spunea...

asta a fost o metafora pt puli?

rogue spunea...

aaaaa...nu