miercuri, 21 ianuarie 2009

Poker face (Erotomania)


dict. :Erotomania is a rare disorder whereby the subject holds a delusional belief that another person, usually of a higher social status, is in love with him or her.

Unisex:

Se prea poate sa fi terminat liceul in momentul in care va aruncati ochii peste randurile astea.

Trebuie sa va amintiti momentele in care aveati impresia ca, da,bunaciunea aia din clasa de alaturi, aia care va populeaza fanteziile lasandu-si adeneul la discretia voastra, caruia vreti sa ii faceti copii cat sa va faceti liga si apoi sa plutiti pe curcubee in spatele unicornilor inaripati...fiinta aia vag umana v-a zambit sau macar s-a uitat in directia voastra.Poate ca a dat o flegma,dar nu asta conteaza, ci faptul ca pentru o secunda tu ai fost entitatea care i-a intunecat respectivu' orizont.

Deformare perspectivala.

Nu mai ai somn,ai impresia ca va intalniti peste tot, ca iti raspunde din priviri, ca te asteapta in curtea scolii ca sa te mai vada o data pe ziua aia.

Ajungi in final sa crezi ca numai timiditatea excesiva este oprelistea  din calea fericirii voastre.Dupa ce mai trec vreo doua luni-metastaza- incepi sa-l/o banuiesti ca joaca  la cacealma.

Si cu toate astea nu faci primul pas.Astepti.Ca doar e sub demnitatea ta.La o adica, ce drecu sa-i zici?..."Aaaa,te-am mai vazut p-acilea.I find you very attractive...vrei sa iesim undeva diseara?".Iti imaginezi de un catralion de ori cum te duci si spui un "Buna" fara sa-ti curga scuipat din coltu gurii.

Prevezi dar nu accepti consecintele faptelor tale.

Zi de zi camera ta devine mai ingusta,peretii tot mai oblici iar tu incepi sa fii parazitat de alter-egoul tau frumos,destept si fermecator...Fuckin flawless.Iti construiesti zeci de identitati, le analizezi pe toate cu atentie pentru ca apoi sa le arunci ca pe carpe peste umar.

In final ajungi extrem de bun la asta.Atat de bun ca mimezi nonsalanta mai ceva ca Angelina Jolie la capitolul adoptii.

Timpul trece, tu termini liceul, si peste doi ani auzi despre Prince Charming/Ileana Cosinzeana ca a plecat din tara si s-a casatorit pentru viza in State.Traiasca Democratia si Drepturile Omului. Dar mai ales politica imigrationista.

Ce a ramas?

Doar un vraf de gioarse in care nu mai incapi.

2 comentarii:

Eva spunea...

Frate, nu stiam ca e o boala! Oricum, la ce frumosi, destepti si bogati o s-ajungem noi in cativa ani... his/her loss!

rogue spunea...

OFCORS