luni, 9 februarie 2009

Mah Possy

Prietenii mei mi-au urmat permutarile si au devenit la randul lor  mutanti sociali.Asta se numeste evolutie.Sau poate involutie.Cert e ca fara ei n-as putea sfarama ziduri.


Storm: Vine intotdeauna cu chef de bautura si de spurcat barbati.Nu se indragosteste niciodata si nici nu ii pare rau de asta.Impreuna facem furie.E o tovarasha minunata.Cam egocentrica, dar o iubesc si cand intra in transele ei si cheama norii la masa noastra.

Reliability ****

Friendship*****

Secrets****

Bad-ass'ness****

Caterinca ****


 Nightcrawler: O companie incantatoare.Dupa  ce canta cucuveaua.Pana atunci  he's a self-absorbed bastard.Ii place sa se inconjoare de lume si sa capteze atentia.Sunt convinsa ca intr-o viata vitoare se va reincarna intr-un neon: hot and cheezy.Not reliable whatsoever,but very fun ideed.

Reliability *

Friendship**

Secrets****

Bad-ass'ness**

Caterinca *****



Mistique: Poate citi prin mine.Oscileaza intre fata buna de alaturi si complicele meu.Zice usor "nu" dar si mai usor zice "da". Din nu stiu ce motiv,opinia mea conteaza pentru ea.Incearca tot ce incerc si eu, uneori impotriva propriei ratiuni.

Reliability ***

Friendship***

Secrets****

Bad-ass'ness**

Caterinca***

Frost: Cold as a popsicle.E rea,ma pune la punct intotdeuna.Dar e un sut in cur binevenit,cu atat mai mult cu cat o face cu o gratie de nedescris.Nu ma lasa sa ma agit ca pepsi cand vine vorba de barbati.More powah to her!

Reliability **

Friendship**

Secrets**

Bad-ass'ness****

Caterinca**

Wolverine: Facem o echipa minunata. Nu ma pot plictisi nicicum in preajma lui. Daca am fi sclavi la galere si am vasli unul langa celalalt 12 ore incontinuu, am zice ca facem sport de performanta.Ghearele lui ascutite cand ma gadila in crestetu capului, cand sfarteca in mine fara mila.Uita ca stiu sa absorb socurile  fara sa ma clintesc macar.

Reliability *

Friendship***

Secrets*****

Bad-ass'ness*****

Caterinca*****

Rogue: stop!pagina mea.Astept sa vad rankingu din partea voastra.Un intro, o vrajeala.

I can live with myself.The question is: can you?

3 comentarii:

Anonim spunea...

sare in ochi dintr-o multime de oameni, desi nu e cea mai evidenta dintre ei. contrastul dintre aparenta si esenta e heavy rau de tot. ajungi sa o cunosti cu adevarat numai daca te lasa. She's like fire and water, day and night. Caterinca rau si treaza si oricum ar fi. siosamurimcutotii

Anonim spunea...

Buncha freks.

Anonim spunea...

and proud;)