vineri, 8 ianuarie 2010

10 motive pentru care nu-mi mai place cartea


1 (si cel mai important) Nu se mai fumeaza in facultate.Ne-au facut un cort de plastic (cu fermoar!!!) de cacat cu vedere spre FUT (Facultatea de Utilaj Tehnologic).

2 biblioteca e mai indesata ca shaorma de la Kogalniceanu.

3 3 ore jumate de curs se repartizeaza asa : o ora - speta, o ora mostenirea lui Ion Dolanescu, o ora testamentul lui Michael Jackson, o juma de ora amintiri oltenesti din copilarie.

4 la master nimeni nu vorbeste cu nimeni.Niciodata

5 cand chiulim preferam sa stam acasa decat sa o ardem prin Dante sau Dreamers

6 Rares nu mai vine la baschet ca e sesiune

7 A venit IANUARIE (momentu ala implacabil cand apare un barbat in viata mea) si mintea nu mi-e decat la dragoste transjudeteana.

8 Bucurestenii sunt naspa si ma plictisesc cu basinile lor urbane

9 Majoritatea colegilor mei sunt deja avocati,dar eu tre sa ma misc in februarie la Sibiu sa dau iar o carca de bani grasilor alora jegosi sa dau examenu de admitere in profesie.

10 E sesiune si nu am chef,nu am cursuri si nici idee despre ce ar trebui sa fac ca sa imi iau examenele in urmatoarea luna, avand in vedere ca eu si prietenul Nachos ne-am extins orizonturile pana au pleznit(uneori,la propriu), in detrimentul aspiratiei de a ajunge culti in cap.

corolar: "READ LESS,MORE TV"

2 comentarii:

Indelible Bonobo spunea...

N-am inteles faza cu Nachos, dar stiu (din research in lexis-nexis, desigur) ca e un star porno. Dac-au pleznit, tre' s-o lasi mai moale.

Si ce-i cu Sibiu, numai acolo se da examen? Ca-i asa, mai medieval, gen?

rogue spunea...

NAchos este colegul meu de banca...nu merge linku dar il gasesti aici www.furtdecurent.blogspot.com

si da,numa la sibiu vor astia sa ne ia banii,mortii lor