miercuri, 20 ianuarie 2010

It's not the size of the boat,it's the size of you


"Persoanele obeze vor fi taxate, în curând, aprope dublu pentru un singur bilet de avion al companiei aeriene Air France-KLM. Acest lucru va fi posibil doar dacă se constată că respectiva persoană nu încape într-un singur scaun al avionului, potrivit anunţului oficial al operatorului."

Superb...ma si gandesc la sute de americani de peste 150 de kile cum stau si se cearta intr-o franceza aproximativa cu stewardezele ca ei n-au nici o problema, ca ei sunt "P.H.A.T" si ca "Fat is Fab",si in plus vor sa ajunga la turnu Eiffel fara sa le trebuiasca un Hercules.

Mergand in (in)consecventa acestei constructii (i)logice:

  • din punct de vedere juridic,ca temei pentru aceasta plata suplimentara,oare aceste persoane ar putea fi "iertate" de acest cost daca nu vin la ele cu alea doojdekile de bagaje(compensatie-in limita unui prag de 100 de kile)?
  • fiecare persoana subponderala ar putea beneficia de o reducere,daca ceilalti trebuie sa suporte o indexare? (do the math people...150 kg=175% pretul biletului, atunci 50 kg=x%)
  • s-ar da proba cantarului la imbarcare?pentru cei aflati "la limita" se va pune la dispozitie o bicicleta medicinala si o sauna pentru a putea elimina la nevoie 1-2 kile.cardiacilor li se vor pune la dispozitie, pe cheltuiala clientului,laxative.

"Operatorul aerian mai anunţă că, înca din 2005, Air France oferea pasagerilor corpolenţi posibilitatea de a cumpăra un al doilea loc pentru a le garanta un mai mare confort şi mai multă siguranţă. Acest al doilea loc beneficiaza de o reducere de 25%."

Aha...deci ,daca nu ati inteles inca, le faceau o favoare.Cat de umanitare pot fi companiile astea aeriene...Imi vine sa plang lacrimi calde de copil somalez.


Corolar:va place checu?stati acasa!

2 comentarii:

Porcusorul Radioactiv spunea...

Eu le dau dreptate. Nu poti sa intelegi chestia asta pana cand nu calatoresti sase ore intr-un avion super stramt langa un mamut din asta.

Hai, fara sa-mi fac vreo reclama, ca nu am nevoie, dar prea se potriveste ce-am povestit aici cu postul asta al tau:

http://porcusorulradioactiv.blogspot.com/2009/07/cum-devii-rasist-fara-voie.html

Piss.

rogue spunea...

cuvant sus,caine!
reclama e sufletu comertului,da si moartea pasiunii.
stai chillau ca stiam de tine si te tiu si mine:)