sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Gandalf is always right

Cand iti largesti orizonturile si nu-ti mai place cartea si preferi sa joci un ping-pong cu baietii la subsol in sezonul toamna-iarna, cum sa mai ai pretentia sa stii cand iti incep examenele?
Mai mult decat atat, daca iti programezi invatatu schematic...adica SISTEMATIC, fix in mijlocul weekendului, o sa constati vineri pe la pranz ca tu te afli pe alt meridian decat Bucurestiu', de preferinta intr-un oras pe o autostrada inzapezita, si colega ta de banca,isterica, iti spune ca examenul tau este de fapt in urmatoarele 4 ore (afland si ea cu 5 minute inainte acest "detaliu" topografico- cronologic).
Ce faci?in 15 minute esti in primul tren spre capitala,mai arunci un ochi pe cursurile adunate ras-xeroxate de la o Mama Leone(tu sei un angelo,normal!!!) care si-a facut pomana cu tine si ti-a dat niste fitzuici ineluctibile, ca la o adica tu esti un sex-simbol in felul tau.
Te duci la examen cu mana in buzunar fluierand a paguba sperand ca te lipesti de vreun samaritean sau ca te duce capu' intr-atat incat sa produci surpriza.
Daca nimeresti 50% din grile si 50% din spete se cheama chiar ca ai reusit Eventul!
In orice caz, iti promiti ca la urmatorul o sa te pregatesti, nu o sa mai stai pe blog cu orele si nu o sa te mai gandesti ca dragostea tine de foame .Si numai ce gandu ce-ai gandit ti-a trecut prin cotloanele infunadate de paienjeni ale mintii tale ca iar e joi si te intrebi daca nu e cazu' sa lasi invatatu' pe weekend.

Raspunsul, prieteni, se slobozeste in vant:

6 comentarii:

Singur Eu spunea...

Pula mea! Se mai întâmplă!
Uitaşi să le povesteşti cum, le lângă faptul că sunt un sex-simbol, am făcut şi un 60% din lucrarile noastre.
:*

rogue spunea...

facushi, de ce sa ne cacam asupra noastra:))da daca nu eram eu faceai dragoste in sinea ta pe autostrada.doi cascati,amandoi

StiuCuvinte spunea...

de qstiile astea o sa va amintiti peste ani, bah, ametitilor!!
:* :* :*

Sadman spunea...

:)) nimic nu se compara cu invatzatul pentru examen in noaptea dinainte de examen... imediat in momentul in care te-ai intors din club si inca iti mai suna muzica in creieri iar alcoolul iti spune ca noaptea e inca tanara si ar trebui sa profiti in continuare de buna dispozitie care s-a atasat de tine inca de la primul shot de tequilla. asa ca iti faci o narghilea, torni un pic de wiskey in pahar, 2 cuburi de gheatza si te asezi confortabil pe fotoliul de pe balcon si numeri stelele. dupa vre-o 20 de stele numarate ti se ia, renunti la ideea de a mai invatza ceva, dai pe gat ce-a mai ramas din pahar si te bagi la somn spunandu-ti: "o sa fie bine". si chiar asa o sa fie!!! :)) pentru ca in momentul ala nu mai conteaza daca iei sau nu examenul... conteaza faptul ca te simti bine. :P

rogue spunea...

problema e ca noi ne simtim bine cam des:))dar ai si tu tarlaua ta de dreptate

Singur Eu spunea...

In Drept și examenele sale NU EXISTĂ NIMIC BOEM.