sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Alphamotherfuckers U.

    "He's not a friend.He's a different species.He's gonna eat your head after you're done."

        Pentru mine,in biocenoza metropolitana, e relevanta prezenta a 4 increngaturi de barbati:

  •  alpha
  • alpha m(otherfucker)
  • beta
  • beta t(han nothing)

             Tipul alpha: isi etaleaza penajul lipsit de discretie,dar intotdeauna cu succes.Culorile puternice ademenesc femelele si le transpun intr-o stare cataleptica.Traiesc  in turme zgomotoase.

             Tipul alpha m(otherfucker): Deviatie a tipului alpha, masculul alpha m. nu este la fel de atragator, dar compenseaza prin sarm si educatie. Invariabil misogin si lipsit de scrupule, nu va ezita sa maguleasca pentru a capata o pozitie mai favorabila . De indata ce femela va manifesta interes, se va retrage indignat. Pentru el importanta este pregatirea atacului, nu manifestarea propriu-zisa a acestuia.O trasatura specifica a comportamentului sau deviant este   modus operandi :indisponibilizarea victimei in raport cu restul masculilor. Este perfect adaptat conditiilor de noapte si traieste preponderent in rezervatii urbane.Siguranta in numere nu este o optiune in prezenta acestui specimen.

           Tipul beta : Desi nu beneficiaza de binecuvantarea genetica a tipului alpha sau de pragmatismul masculului alpha m., statisticile au demonstrat ca abordarea acestuia produce efecte pe termen lung.Masculul beta isi atrage partenerele construind cuiburi si invitandu-le inauntru.De multe ori sunt capabili sa renunte la utilitati de baza in favoarea acestora: toaleta cand ele se boiesc sau telecomanda cand apare Loredana in oricare epopee-gipsy-soap.Vor avea intotdeauna suficient tact incat sa le raspunda:" Nu,nu te face sa pari grasa", "Imi place cum te-ai vopsit", "Nu-ti pute gura dupa 2 pachete de Vogue.E Vogue,ce naiba.".Maestri in arta camuflajului, vor reusi sa faca fata  litaniilor unei partenere excesiv  "cosmo-polizate".

         Tipul beta t(han nothing) : Specimene solitare, le este dificil sa se adapateze cerintelor complexe ale vietii de cuplu. Cercetatorii au descoperit ca o pondere semnificativa sunt asexuati.Prefera CS oricand iesirii din habitat sub orice pretext.Interesele lor variaza de la fizica cuantica la pornografie.85% din aceasta populatie este virgina.Simplul gand ca o femela le-ar putea limita accesul la un joc video(sub 70% din timpul de veghe) este considerat un termen inacceptabil.Starea lor primara este vegetativa.Cu toate acestea, cu indemanarea adecvata  o femela cutezatoare va reusi sa obtina o intalnire cu acesta(nu-mi explic de ce ar vrea,dar ma rog,this is science...totul are o explicatie.Eventual.) .In ceea ce priveste  indemanarea adecvata, cerintele se refera la Skill Build Level 5: Mana Shield.

       So...who'd you like to spend your friday night with?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Postul asta ma face sa-mi doresc sa devin lesbiana.

rogue spunea...

All together now : les-bi-an

Andreiutz spunea...

Mama eu sunt clar beta t.

rogue spunea...

so...wanna share some insights?

Andreiutz spunea...

Sunt virgin, speram sa devin barbat dupa ce terminam GTA IV.

frostbite bug spunea...

10% din cei 15% beta t care nu sunt virgini si-au pierdut virginitatea cu o vampa care are fetisuri pentru geeks.
(dragi beta t, acest comentariu este pura fictiune, continuati sa va limitati la fanteziile cu Mia din NFS).

Pinky spunea...

imho astea nu sunt increngaturi de barbati. sunt doar cateva dintre nivelurile la care ai reusit tu sa-i intelegi :)

alpha din lista ta e un soi de omega din lista reala, alpha m suna a frustrare, beta dureaza 3 ani, iar beta t cred ca te-a enervat rau de tot..
cheers!:P

rogue spunea...

@Pinky
And you happen to know that because....you're a guy?

Alpha nici macar nu stie ce inseamna sa fie omega.
Alpha m se simte jignit.
Beta e prea indiferent la propriile nevoi pana acum.
Beta t...well,he's just plain hopeless.

Tu ce chakra superioara ai atins pana acum?

Pinky spunea...

Eu n-am atins nici o chakra. Chakra ma mai atinge pe mine cateodata. Dar doar vinerea, ca sa prinda curaj :)