joi, 8 ianuarie 2009

Atentie,se canta! (despre viol)

Acum doi ani eram vreo 40 de insi intr-o casa in Fagaras de rev.

Nu pot sa explic ce am ascultat in seara aia...totul s-a intins pe o arie extrem de pestrita de la "Si-am sa te blestem la biserica de lemn" pana la "Sunt iarasi eu,Picasso" si culminand cu "Brothers of metal" si alte mizerii.

Cand am auzit prima data Therapy , "Diane" am simtit rece in ceafa.Habar n-aveam despre ce era vorba,subwooferele alea erau vai steaua lor.Sau poate eram eu.Cine mai stie si cui ii pasa?

Violoncelul ala m-a avut la sol#.

Am ajuns acasa si am cautat,am ascultat.Si cum sunt eu lyricscavenger am luat la mursecat.

Melodia asta imi da si acum aceeasi senzatie ca atunci cand imi atarn picioarele de la etajul 10 din Leu A.Privelistea care ma cheama sa ma arunc in mijlocul ei in zbor vertical.

"Hey little girl,wanna go for a ride...?"

E o poveste despre pedofilie,viol,omucidere si criminali in serie.

O recomand pentru erotismul si sadismul ei.Twisted but all so beautiful.

       aici              

3 comentarii:

Alishor spunea...

Ma ucide melodia aia incet si placut .. e geniala. De ascultat seara in liniste si bezna completa. Interesante abisuri .. uite aici o imagine pentru care am acelasi apetit sumbru : http://ccooper.org/paintings/images/PC/eatc/saturn.jpg
Goya

rogue spunea...

Mersi pentru Saturn.
I'm glad somebody gets me.

Alishor spunea...

Mai nush daca pot sa spun ca I get you ... da pot sa-ti spun ca eu gasesc frumusete si profunzime in imaginea aia, si in melodia de care vb. mai cautam exemple pe aceeasi tema ..