duminică, 14 februarie 2010

Ma depaseste


Ma duc la sala cat de des pot. Imi place acolo, uit de toate cacaturile prin mijlocul carora trebuie musai sa deschid partie.Sala e aproape si e destul de intima.Si are sauna de care in 99,99% din cazuri ma bucur in exclusivitate.
Sala ar trebui sa fie o oaza in puii mei, dar de multe ori se transforma in bazar.Nu ai cum sa nu observi cacaturile care se intampla in jurul tau.De obicei, baietii nu fac mai mult decat si-a propus mama natura cu ei, stau la gantere in oglinda non-stop si isi analizeaza bicepsii satisfacuti, degajand mirosu ala greu de sudoare si de "look at me, look at me".
Dar tipele, alea sunt de groaza.Avem toata gama de fufe si tute.In primul rand alea care vin impreuna ca sa bea apa/manance banane si sa stea la barfa pe aparate.Imi vine sa le dau cap in cap sa se contamineze de fondu de ten al aleilalte.
Question: vi se pare normal sa va duceti la sala cu acelasi machiaj cu care iesiti sambata noaptea in oras?On second thoughts, don't even answer that.
Apoi mai e aia care vine si se freaca de "instructorul comunal".Daca intre timp ajunge sa aiba o relatie la vedere cu el, are grija sa anunte pe toata lumea in vestiar ca e prietena lui. Drama little mama, I don't wanna take your man.Asa ca cilau,fato!
Apoi mai sunt domnisoarele care iau ganterele de 2 kile (singurele din toata sala de dimensiunile astea) si se gandesc sa le indisponibilizeze in mainile lor vreme de cat o vrea sunca lor.Din aceeasi familie a se vedea fomeile care isi atarna prosopu pe un aparat si nici ca-l mai iau de acolo.Ce daca tu ai nevoie,e si maine o zi .
Dar de departe cele mai nesuferite sunt alea care vin cu prietenu' la sala.Daca voiai sa te vezi cu iubitu sa va tineti de mana si sa va pupati la fiecare 2 secunde poate era bine sa ramaneti acasa.Nu am probleme cu public displayu de afectiune in general, dar la sala ma oripileaza. Chiar nu e momentul sa ii reprosezi in timp ce e cu bara aia cu doojdekile deasupra capului ca a uitat sa plateasca intretinerea.Eu nu as veni cu prietenul la sala nici sa stiu ca au ars toate bodegile din sud-estul Europei.
In general ce ma deranjeaza la femeile care vin la sala (nu toate, se intelege), dar o proportie insemnata, este faptul ca au 0 cultura sportiva, 0 respect pentru sport si plus infinit chef sa o frece aiurea la vedere pentru ca e de bonton sa o arzi la fitness.A da, si tutele care nu fac dus inainte sa intre in sauna.Da, stim ca sunteti DEJA transpirate si ca o sa iesiti de acolo si mai transpirate, dar asta nu e un motiv sa deveniti BIOHAZARD MATERIAL.Veniti cu jegul pe voi, antilope gnu ce sunteti si apoi imi povestiti de idolele voastre Adriana Lima si Giselle Bundchen. Marsh la cacat, handicapatelor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mare cultura sportiva (sala oriented) n-ai nici tu, nu te supara ca-ti zic. :-)
Ca de exemplu, sauna se face "pe uscat", nu imediat ce faci dus; ca domnisoarele respective au probleme de igiena, e alta treaba.
Felicitari ca ai avut vointa si perseverenta sa slabesti, dar sa stii ca nu e deloc sanatos sa mananci ultima masa la 6 seara. Organismul tau va sta mai mult de 12 ore fara alimentatie. Mananca ultima masa cu vreo doua ore inainte sa te culci, niste nuci/seminte crude sau un iaurt/sana, pentru ca astea contin mai multe grasimi care se absorb lent, perfect pentru timpul somnului si pentru a-ti pastra nivelul de glicemie constant.
Good luck!