luni, 18 ianuarie 2010

Roger that!!!



Dragi manelisti/ simpatizanti ai manelelor/anti-manelisti/manelisti de ocazie(cum spuneti voi, "numai la petreceri"),
Eu am considerat intotdeauna ca manelele sunt un gen avangardist, in sensul ca nu poti sa fii niciodata la curent cu ultimul trend.Maneaua e un gen care, poate mai mult ca orice curent cultural, reuseste adesea sa sara peste umbra sa.Ce vreau sa evidentiez este faptul ca este poate cea mai dinamica forma de exteriorizare umana de la masturbare incoace.
Le-am vazut pe toate:
Adi Minune>Adi de Vito>Adi de Adi
Fernando de la Caransebes
Jean de la Craiova
Adi de la Valcea (sau dupa cum se adresa "Nasul" de labeunuteve:"Domnule Delavalcea")
Damoney
Denisa: "hai sa facem utza-utza cu masina mea caruta"
Denisa de la Roma (combinat cu Milano, cum altfel!!!)
Florin Salam
Florin Peste
Evanda de la Timisoara
Nea Kalu
(*n.n :acesta nu este un studiu exhaustiv)

am uitat poate multi oameni care ar merita sa fie pe aceasta lista si astept referinte de la doi connoisseuri de elita (am baietii de elita,normal) Nacho Guapisimo si Woland ...in fine... totusi cum sa existe asa ceva???

Madrid de la Paris

12 comentarii:

Singur Eu spunea...

În primul şi-n primul rând, l-ai uitat pe Împaratul Nicolae Guţă, Regelele la Manele.

Apoi, ţi-a scăpat Bogdan Artistu, artistul care cântă Manele în limbi străineze de Valentines Day ( http://www.youtube.com/watch?v=FnIM9zHiWHg ).

Şi, nu în ultimul rând, trebuie să oferim Marinicului ce e al Marinicului: Marinică Nomol - Ghiţă ( http://www.youtube.com/watch?v=btiVFnIBNFQ&feature=related ).

Roger that? Over and out!

Gia spunea...

asta deja cred ca ii la misto :)).

era o fetita de vreo 12 ani care avea o melodie pe metrou al carei refren era simplu "Pulaaa, Pulaaa!!!". nu a mai vazut-o de mult. o fi Paris de la Madrid...

rogue spunea...

gia...nush cum sa iti explic fara sa par o mare ciudata, dar nu este la misto....eram intr-o noapte la teveu cu soramea si butonam, am dat de mynele teve si era nush ce interviu cu daniela gyorfi cu noul prezentator Madrid de la Paris

nachos, iti multumim pentru adnotari :*

Sinno spunea...

sunt singura care are impresia ca industria muzicala, cat si capacitatea intelectuala a unor oameni involueaza odata cu viitorul?
Sincer, ce rost are sa continui sa lupti cand vezi ca tot mai multi oameni le urmeaza exemplu( ma refer aici nu neaparat la manele/manelisti, ci la mentalitatea pe o au si ei si restu ==>otv gen)

Anyway, ma abtin de la alte comentarii...sper sa nu ajunga lumea cum e vazuta prin ochii lor.
Have a nice day (:

dogy-dogy spunea...

ma simt neglijat,dar eu ce-am?iti zic eu vreo doua,de nu ma uiti toata viata:pai de vali vijeliosu ai uitat,apropo de regele la manele,ai uitat de romeo fantastic,regele la manelele porno,costi ionita,care cu toate ca nu mai e la moda,e mereu in inimile noastre pt ceea ce a facut pt industrie,apoi nicoleta guta.play aj(mister juve si susanu).si riscam sa-i uitam pe cei mai tari - liviu guta(barbatul ideal) si liviu pustiu (vino mama sa ma vezi).ce naiba mai fata,ca ne suparam.hai ca nu mai zic nimic,ca zice lumea ca sunt manelist.:D

rogue spunea...

@ nis: nu conteaza ce face turma, poti sa schimbi lumea incepand cu tine, nu-ti pierde speranta.

@vlad: bai, tu esti a mai de sus somitate, imi cer scuze, nu stiam ca ma citesti,altfel as fi facut un demers in directia ta.iti multumesc pentru interventie :) sa fie primita intru propasirea spirituala a prietenilor si a cititorilor mei

StiuCuvinte spunea...

haoleu ! dogy-dogy e pah felie...

night spunea...

Ba, e dubios cati cunoscatauri centauri de manele te citesc. Sincer, eu ascult numai Schopenhauer, asa ca...PUNE BANII JOS, PUNE BANII JOS!

http://www.trilulilu.ro/hercheac/3c54930defdc53

Cum s-o omiti tocmai p-asta???

rogue spunea...

e bine asa cu sopanhauoleu,
vad ca si tie iti place checu si talentu'!
si eu am ramas putin socata:))dar apoi am auzit ca am fost promovata de un baiat de baiat si m-am lamurit

Singur Eu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Singur Eu spunea...

Ce poză orificiană ai!!!

Porculescu Şunculeţ spunea...

Adi de.. Adi, ahahaha, epic name fail!